fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300
La Beauty Palace by Floarea de Colț Bacău, ți-am pregătit o surpriză:
până pe 05 aprilie, beneficiezi de următoarea promoție:

 

Află toate detaliile: 0740.376.866

Balayage-ul este o tehnică de vopsire a părului care implică aplicarea vopselei în mod strategic, pentru a crea un aspect natural, cu nuanțe subtile. Dacă dorești un balayage soft pentru păr, iată câteva sfaturi utile:

  1. Analizează lucrările hairstyliștilor și caută-l pe cel care are lucrări cât mai apropiate de ceea ce îți dorești să obții ca rezultat.
  2. Alege un salon de coafură, care utilizează tehnici și produse dedicate acestei tehnici, fără a face rabat la calitate.
  3. Consultă-te cu specialistul ales, pentru a-ți indica nuanța maximă la care poate ajunge părul tău, pentru a rămâne sănătos.
  4. Pentru prima procedură, alege o nuanță mai deschisă decât culoarea ta naturală de păr, pentru a crea un contrast subtil.

  5. Optează pentru o vopsea fără amoniac, pentru a proteja părul și a evita deteriorarea sa.

  6. Pentru a menține aspectul balayage-ului soft, spală părul cu șampon și balsam pentru păr vopsit și folosește produse de îngrijire profesională a a părului, care să protejeze culoarea și să hidrateze părul.

Nu este sigur să realizezi singură acasă această procedură, este întotdeauna mai bine să apelezi la un hairstylist profesionist, care să te ajute să obții aspectul dorit și să îți ofere sfaturi utile de îngrijire a părului după.

Tehnica de vopsit balayage este un trend relativ nou aparut in materie de vopsire a parului. Tot mai multe femei, printre care vedete si modele, au apelat la vopsirea parului cu aceasta tehnica deoarece ofera un look natural. Vopsitul balayage implica folosirea a doua sau a trei culori care au scopul de a crea o trecere treptata pe vertical a nuantei parului.

In acest articol vei afla mai multe detalii despre tot ce presupune aceasta tehnica si la ce salon profesionist poti merge pentru a te vopsi balayage.

 

CE INSEAMNA DE FAPT VOPSIT PRIN TEHNICA BALAYAGE?

In primul rand ne vom gandi ce inseamna cuvantul “balayage”. Acesta vine din limba franceza si inseamna a trece un obiect peste ceva. Ce legatura are cu vopsitul parului acest cuvant? Are o legatura destul de stransa cu tehnica de vopsire ce ii poarta numele. Tehnica balayage se realizeaza cu o pensula peste suvitele de par ce se vor colorate. Importanta este presiunea pe care o exercita mana care aplica vopseaua. De acest lucru depinde look-ul natural obtinut.

Tehnica balayage presupune folosirea a 2 sau 3 nuante pentru a crea un mix perfect si se poate face atat pe parul deschis, dar si pe cel inchis. Desi parul mediu sau parul lung este recomandat sa fie vopsit prin tehnica balayage, se poate folosi si pe parul scurt.

BENEFICIILE VOPSITULUI BALAYAGE

Unul dintre beneficiile vopsitului balayage se refera la faptul ca este recomandat oricarei femei, indiferent de varsta. Fiecare fata sau femeie poate alege tehnica balayage atunci cand doreste o schimbare de look sau pur si simplu sa isi imbunatateasca culorile parului vopsit sau nu.

Un alt beneficiu este faptul ca ofera parului originalitate si unicitate datorita efectului pe care il creeaza aceasta metoda de vopsit balayage. Acesta ii ofera parului volum si un aspect natural, deoarece creeaza o tranzitie excelenta de la o culoare la alta.

Atunci cand parul creste nu mai trebuie sa faci mai multe drumuri la salon pentru a te vopsi. Acesta este un alt avantaj al tehnicii balayage. Culorile se aplica pe partea de jos a parului iar radacina ramane naturala sau macar aproape de culoarea naturala.


DISCUTĂ CU UN SPECIALIST DIN CADRUL SALONULUI NOSTRU, DESPRE TOATE DETALIILE CARE VĂ POT FI DE FOLOS: 0740.376.866

LOCAȚIE: STRADA NICOLAE TITULESCU, NR. 5, BACĂU

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services