fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300

Adesea ne intrebam ce implica o schimbare si cum sa comunicam acest lucru, cat mai bine? oare care va fi costul serviciilor de hairstyling?”

Din punct de vedere al specialistilor, cel mai important este sa determinam lungimea corecta a parului nostru.

In anumite cazuri, ni s-a intamplat ca pentru programarile realizate, timpul alocat sa nu fie necesar. Sau sa ne fi fost transmisa prin telefon nevoia unui serviciu, dar sa constatam ca este nevoie de altul.  

Iar una dintre cele mai des intalnite situatii are legatura cu lungimea parului. Aceasta confuzie determina decalarea programului sau un cost diferit de cel estimat initial. 

Si aceste situatii, nu sunt deloc placute! fie suntem in situatia in care clientele sunt nevoite sa astepte timp mai indelungat, fie sa avem pauze mult prea mari intre programari. Dar, la toate acestea, se adauga si timpul pe care clienta il petrece efectiv pe scaunul de hairstyling, fata de cel la care se astepta. 

In aceasta situatie, ne-am gandit sa va oferim cate informatii care sa va ajute sa va determinati corect tipul de serviciu de care aveti nevoie, dar si lungimea actuala. 

Parul foarte scurt este cel care se afla la nivelul urechilor.

Parul de lungime medie, este pe linia barbiei. 

 

Lungimea mediu-lung este definita de tunsoarea pana la nivelul umerilor. 

Parul lung este acela care ajunge in dreptul omoplatilor. 

Tot ce depaseste nivelul omoplatilor, poate fi definit ca par extra lung. 

 

Ne dorim ca aceste informatii sa vina si in sprijinul dv. si sa puteti stabili cu mai mare usurinta lungimea parului, dar si tipul de serviciu de care aveti nevoie. 

Va invitam sa va lasati inspirate de hairstyling-urile propuse, urmarindu-ne pe retelele de socializare Facebook – AICI si Instagram – AICI. 

Pentru detalii suplimentare si programari, ne puteti contacta la 0740.376.866. 

Str. Nicolae Titulescu, Nr 5, Bacau

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services