fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300

Dermopigmentarea, prin tehnica fir cu fir a sprancenelor, va contura intr-un mod delicat trasaturile naturale – frumusetea si naturaletea. 

Astfel, realizarea unei astfel de proceduri te ajuta sa ai sprancene simetrice, naturale, fara goluri si cu o culoare unitara. 

De altfel, daca ai suferit un accident sau ai avut un tatuaj realizat in urma cu mai mult timp, este bine sa stii ca aceasta tehnica te ajuta sa ai spracene armonioase, care imita perfect o spranceana naturala.

Cui se adreseaza acest tip de procedura?

Poate fi realizata atat pentru barbati, cat si pentru femei. 

 

La ce trebuie sa fiti atenti, atunci cand va ganditi sa alegeti o procedura de dermopigmentare?

Rezultatul are o rezistenta mult mai indelungata, atunci cand este realizat de catre un profesionist, cu  tehnica precisa si experimentat. 

Un alt aspect deosebit de important consta in alegerea produselor si aparaturii profesionale. Pigmentii asigura calitatea si rezistenta indelungata, iar dumneavoastra aveti certitudinea ca lucrarea va fi asa cum v-ati dorit. 

Este important sa manifestati grija si atentie sprancenelor in perioada de dupa dermopigmentare, acesta fiind un pas important spre vindecare. Influenteaza durabilitatea, dar si aspectul final de dupa recuperare. 

Recomandarea noastra este ca ingrijirea tenului dv. sa fie realizata zilnic. Hidratarea corespunzatoare a tenului, utilizand produse potrivite tenului si ochilor dv. este deosebit de important. De altfel, ar fi indicat ca acestea sa contina factor de protectie solara, pentru a oferi durabilitate pigmentului utilizat in cadrul procedurii. 

Te asteptam sa te bucuri de sprancene armonioase, frumoase! La finalul acestei proceduri, veti avea cele mai frumoase sprancene, in armonie cu chipul, trasaturile dv. Specialistul nostru in dermopigmentare, va va oferi sprijinul necesar si va va sfatui cum sa le ingrijiti, astfel incat sa va bucurati cat mai mult timp de rezultat.

 

Va rugam sa solicitati o diagnosticare gratuita la numarul de telefon: 0740.376.866

 

 

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services