fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300
Ce este Criolipoliza – Cool 4D și cum funcționează?

Cool 4D este un tratament non-invaziv al criolipolizei, conceput pentru a scăpa de depunerile de grăsime subcutanate, pe care este greu să le eliminăm, rezistente la exerciții fizice și dietă. Toate acestea, fără disconfortul, durerile și timpul irosit în cazul unei intervenții chirurgicale. 

Funcționează prin atragerea ușoară a zonelor cu grăsime în aplicatoare și răcirea acestora până la -9 grade Celsius. La această temperatură, celulele de grăsime vizate sunt distruse în mod selectiv, lăsând țesutul intact și nevătămat. Grăsimile distruse sunt eliminate în siguranță și în mod natural, prin procesul de eliminare a toxinelor organismului. Aceasta duce la o reducere treptată a stratului de grăsime din zona tratată. În mod obișnuit, vă puteți aștepta la o eliminare a celulelor grase de 10 până la 20 la sută din fiecare zonă de tratament, într-o singură sesiune.

criolipoliza cool 4d floare de colt bacau

 

Cum provoacă apoptoza Cool 4D și care este sistemul de răcire în mediul înconjurător la 360 ° și tehnologia CLATUU a dispozitivului?

Știința din spatele lui Cool 4D se numește apoptoză. Definiția medicală a apoptozei este „moartea celulelor care apar, ca o parte normală și controlată a creșterii sau dezvoltării organismului”. Este important să știm că celulele grase sunt mai vulnerabile la efectele de răcire decât alte tipuri de celule și țesuturi. Prin urmare, Cool 4D valorifică această putere, prin răcirea celulelor adipoase, la o temperatură în care încep procesele naturale de apoptoză ale organismului.

criolipoliza cool 4d floare de colt bacau

Noua metodă de răcire la 360 ° transferă energia rece în zonele vizate, cu tehnologia sa ridicată de conductivitate la răcire. Cool 4D oferă rezultate superioare în comparație cu tratamentele mai vechi, mai tradiționale, care îngheață celulele de grăsime, datorită apicatoarelor avansate de răcire și precise, ale sistemului. Aplicatoarele Cool 4D oferă o răcire mai uniformă în zonele vizate, oferind rezultate mai bune în zone în care este extrem de dificil de slăbit sau lucrat, inclusiv abdomenul, flancurile, coapsele, sub braț. În cazul bărbaților, și în zona pieptulului, unde se acumulează multă grăsime.

La ce vă puteți aștepta în timpul tratamentelor cu Cool 4D și de câte sesiuni veți avea nevoie?

În timpul tratamentelor Cool 4D, puteți experimenta senzații de vacuum, sau mici ciupituri, ca urmare a aspirației dispozitivului. Deși ușor inconfortabil, disconfortul va scădea după aproximativ cinci până la zece minute de răcire. 

criolipoliza cool 4d floare de colt bacau

Cum ne putem relaxa, în timpul procedurilor de criolipoliză?

Deoarece fiecare zonă vizată necesită patruzeci de minute până la o oră de răcire, în acest timp, vă puteți relaxa cu un tratament facial, stilizare sprâncene, laminare gene și sprâncene, cum puteți vedea aici.

tratament facial floare de colt bacau

laminare gene floare de colt bacau

După efectuarea procedurii, zonele tratate sunt masate ușor, timp de aproximativ cinci minute. Clienții noștri au observat o reducere medie a grăsimilor de 10 până la 20%, după fiecare tratament. În funcție de compoziția corporală a fiecăruia (cantitatea de grăsime) și obiectivele, în general, este nevoie de unul până la trei tratamente pentru rezultate optime. Din câte am văzut, rezultatele Cool 4D sunt de lungă durată, atât timp cât îți menții un stil de viață sănătos. 

Când pot fi văzute rezultatele și efectele, după tratamentul cu Cool 4D?

Rezultatele vizibile apar în 4-12 săptămâni de la primul tratament, rezultatele îmbunătățindu-se continuu pe parcursul următoarelor trei luni. 

Care sunt părerile personale ale celor care au beneficiat deja de criolipoliză – Cool 4D?

Criolipoliza este considerată, pe scară largă, ca fiind principalul tratament non-invaziv de conturizare a corpului, oferind rezultate dovedite și rate mari de satisfacție a pacienților. Cool 4D este excelent pentru persoanele care își doresc să scape de grăsime, care doresc să evite timpul de inactivitate, îngrijire, medicație și procese chirurgicale de liposucție. 

Cool4D este indicat, în mod similar, celor care nu au obținut rezultatele dorite, din procedurile chirurgicale. Mulți clienți optimizează rezultatele, prin menținerea stilurilor de viață sănătoase, în urma tratamentului. 

criolipoliza cool 4d floare de colt bacau

Mai multe detalii și prezentarea video, poate fi urmărită aici.

📞 Pentru a programa o diagnosticare gratuită sau pentru programări în cadrul salonului, puteți apela: 0745 042 769 / 0234 513 825
📌 Str. Nicolae Titulescu nr. 5 (vis-a-vis de fosta Stare Civilă), Bacău

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services