fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300

Detoxifierea organismului presupune eliminarea toxinelor și a altor substanțe nocive din corpul uman, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și starea generală de bine.

Există o serie de modalități prin care se poate realiza detoxifierea corpului, inclusiv prin dieta și nutriție adecvată, exerciții fizice regulate, hidratare adecvată, reducerea expunerii la substanțe chimice și toxice, și prin diverse tehnici de detoxifiere, cum ar fi terapiile cu apă, sauna sau terapia prin căldură sau terapiile spa, care pot ajuta la deschiderea porilor și eliminarea toxinelor prin transpirație.

 

 • împachetările corporale
 • drenajul limfatic
 • procedura Techni-SPA
 • masajul corporal

Este important să se țină cont de faptul că detoxifierea nu înseamnă sănătate pe deplin și nici nu poate fi folosită pentru a contracara efectele unui stil de viață nesănătos pe termen lung. În plus, anumite modalități de detoxifiere pot fi periculoase sau nesigure, de aceea este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca orice metodă de detoxifiere.

Detoxifierea este procesul prin care organismul îndepărtează toxinele și alte substanțe dăunătoare din corp. Există mai multe metode de detoxifiere, inclusiv prin intermediul dietei, a exercițiilor fizice și a altor tratamente naturale sau medicale.

Unele dintre cele mai comune metode de detoxifiere includ:

 

 1. Terapiile spa, cum ar fi împachetările corporale, drenajul limfatic, procedura Techni-SPA care pot ajuta la deschiderea porilor și eliminarea toxinelor prin transpirație.
 2. Consumul de alimente și băuturi care ajută la eliminarea toxinelor din corp, cum ar fi legumele cu frunze verzi, sucurile de fructe și legume, apa și ceaiurile de plante.

 3. Exercițiile fizice, care pot ajuta la eliminarea toxinelor prin transpirație și prin îmbunătățirea circulației sanguine și a sistemului limfatic.

 4. Suplimentele alimentare și alte tratamente naturale, cum ar fi suplimentele de fibre, de plante sau de vitamine, care pot ajuta la eliminarea toxinelor prin creșterea activitității celulare.

 

DISCUTĂ CU UN SPECIALIST DIN CADRUL SALONULUI NOSTRU, DESPRE TOATE DETALIILE CARE VĂ POT FI DE FOLOS: 0740.376.866

LOCAȚIE: STRADA NICOLAE TITULESCU, NR. 5, BACĂU

 

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


 • _ga
 • _gid
 • _gat

Decline all Services
Accept all Services