fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300

Body sculpting cu EMS (stimulare electrică musculară) este o procedură non-invazivă care utilizează tehnologia de stimulare electrică pentru a tonifia și sculpta corpul. EMS implică utilizarea impulsurilor electrice pentru a activa și contracta mușchii, oferind un antrenament muscular fără a necesita efort fizic intens din partea persoanei care beneficiază de tratament.

Iată cum funcționează în general procedura de body sculpting cu EMS:

  1. Aplicarea Electrozilor: Electrozi speciali sunt plasați pe diferite părți ale corpului, în funcție de zonele care necesită tonifiere sau sculptare. Acești electrozi sunt conectați la un dispozitiv care livrează impulsuri electrice controlate.

  2. Stimularea Musculară: Prin transmiterea impulsurilor electrice, mușchii sunt stimulați să se contracte și să se relaxeze, simulând astfel un antrenament muscular. Această stimulare imită semnalele naturale ale sistemului nervos care controlează mișcarea musculară.

  3. Tonifiere și Sculptare: Contractarea și relaxarea repetată a mușchilor în timpul sesiunilor de EMS contribuie la tonifierea și sculptarea acestora. Procedura poate viza diverse zone, inclusiv abdomenul, fesele, coapsele și brațele.

4. Fără Efort Fizic Intens: Oamenii pot beneficia de un antrenament muscular eficient fără a fi nevoie să efectueze efort fizic intens. Aceasta face ca body sculpting-ul cu EMS să fie atractiv pentru cei care au dificultăți în a face exerciții intense sau care caută o metodă suplimentară de a-și îmbunătăți tonusul muscular.

5. Rezultate Vizibile: În general, sesiunile regulate de body sculpting cu EMS pot duce la rezultate vizibile în ceea ce privește tonifierea și conturarea mușchilor. Cu toate acestea, este important să se mențină o dietă sănătoasă și să se mențină un stil de viață activ pentru a maximiza beneficiile.

Este întotdeauna recomandat să discutați cu un profesionist înainte de a începe orice procedură de body sculpting pentru a vă asigura că aceasta este potrivită pentru nevoile și condițiile individuale ale dumneavoastră.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services