fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300
CRIOLIPOLIZA este o procedură neinvazivă de îndepărtare a grăsimii localizate, care a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani.
Aceasta utilizează temperaturi scăzute (-9 grade Celsius) pentru a distrage celulele grase, fără a afecta țesuturile adiacente.

Una dintre principalele beneficii ale criolipolizei este că NU NECESITĂ ANESTEZIE sau timp de recuperare, astfel încât pacienții se pot întoarce la activitățile lor normale imediat după tratament. În plus, deoarece procedura este non-invazivă, riscul de infecție sau complicații este minim.

Durata criolipolizei poate varia în funcție de zona de tratament și de cantitatea de grăsime care trebuie îndepărtată. De obicei, o singură sesiune durează 45 de minute, iar pacienții pot avea nevoie de mai multe sesiuni pentru a obține rezultate optime.

Procedura de criolipoliză implică aplicarea unui dispozitiv special pe zona de tratament. Acest dispozitiv utilizează temperaturi scăzute pentru a congela celulele grase, făcându-le să moară. Celulele grase înghețate sunt ulterior eliminate din organism prin procese naturale, cum ar fi metabolismul și sistemul limfatic.

Efectele criolipolizei sunt de obicei vizibile în câteva săptămâni după procedură, cu o scădere semnificativă a dimensiunii zonei tratate. În plus, deoarece celulele grase sunt eliminate definitiv din organism, rezultatele criolipolizei sunt de obicei durabile.

Criolipoliza  a câștigat popularitate în ultimii ani. Mai jos, veți găsi mai multe informații despre beneficiile, durata, procedura și efectele criolipolizei.

Beneficiile criolipolizei:

  • Eliminarea grăsimii localizate: criolipoliza poate fi utilizată pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, coapse, burtă, fese, brațe și alte zone problematice ale corpului.
  • Procedură neinvazivă: criolipoliza nu necesită incizii sau anestezie generală, ceea ce înseamnă că timpul de recuperare este scurt și riscul de complicații este redus.
  • Rezultate vizibile: majoritatea oamenilor observă o scădere semnificativă a grăsimii după o singură ședință de criolipoliză. În general, sunt necesare mai multe sesiuni pentru a obține rezultatele finale dorite.
  • Îmbunătățirea aspectului pielii: în plus față de eliminarea grăsimii, criolipoliza poate îmbunătăți aspectul pielii în zonele tratate, datorită efectului său de strângere a pielii.

Durata criolipolizei: Durata procedurii depinde de dimensiunea zonei tratate. 

Procedura de criolipoliză: În timpul procedurii de criolipoliză, o zonă a corpului este încălzită și apoi răcită rapid. Această schimbare bruscă de temperatură determină celulele de grăsime să se rupă și să fie eliminate din corp.

 

Discută cu un specialist din cadrul salonului nostru, despre toate detaliile care vă pot fi de folos: 0740.376.866

Locație: Strada Nicolae Titulescu, Nr. 5, Bacău

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services