fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300
TRATAMENTUL HYDRADERMIE LIFT GUINOT

Zi de zi, tenul nostru este expus unui cumul de factori nocivi (poluare, raze solare, curățarea nepotrivită a tenului), ce îl afectează în mod direct. Acestora, li se adaugă înaintarea în vârstă, lipsa hidratării corespunzătoare, moștenirea genetică. Astfel, pielea își pierde din fermitate – conturul feței, pomeții, bărbia, gâtul sunt vizibil afectate, iar apariția ridurilor este inevitabilă. 

 

hydradermie lift beauty palace by floarea de colt bacau; tratament facial

 

O altă situație în care tratamentul Hydradermie Lift Guinot ajută foarte mult, este aceea în care pierdem multe kilograme în greutate și ne dorim ca aspectul pielii să nu fie “lăsat”. Este și cazul Ambasadoarei Campaniei #NuExistaNuSePoate 2020, care a pierdut multe kilograme și avea nevoie ca pielea să își recapete aspectul de fermitate, strălucire, hidratare.

 

 

Unul dintre cele mai bune tratamente, cu rezultate vizibile odată cu finalizarea ultimei etape, este Hydradermie Lift. Mușchii feței sunt stimulați, cu ajutorul aparatului utilizat, iar aspectul pielii arată mai tânăr și are aspect de lifting (non invaziv).

 

WhatsApp Image 2020-07-29 at 09.33.39
WhatsApp Image 2020-07-29 at 09.33.39 (1)
WhatsApp Image 2020-07-29 at 09.33.39 (2)

Care sunt etapele parcurse în timpul tratamentului?

1.     Curățare biologică în profunzime:
  • Permite pielii să respire și să fie mai receptivă la produsele de înfrumusețare.
2.     Drenaj anti-îmbătrânire 
  • Eliberează tensiunea și îmbunătățește microcircularea pielii.
3.     Stimularea musculară facială 
  • Îmbunătățește culoarea și aspectul pielii și ridică în mod natural zonele asupra cărora s-a intervenit, până la sfârșitul tratamentului.
4.     Masaj relaxant 
  • Stimulează, consolidează și tonifică pielea.
  • Fața pare mai tânără. 
  • Pielea este mai fermă. 
  • Conturul feței, pielea de pe gât și decolteu sunt mai ferme și au aspect de lifting.

Printre serviciile oferite de Beauty Palace by Floarea de Colț, se numără: tratamente pentru ten, corp, păr, manichiură-pedichiură, epilare definitivă cu laser, capsulă pentru un bronz uniform. Despre acestea, găsiți informații suplimentare AICI.

Dacă doriți să oferiți un cadou cuiva drag, centrul nostru de înfrumusețare vă oferă variante inspirate, din care puteți alege. Astfel, puteți achiziționa unul dintre voucherele de 200 RON, 400 RON sau 500 RON, care se pot folosi la achiziționarea de servicii, în cadrul Beauty Palace by Floarea de Colț.

 

 

🔘 Vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție, privind contextul actual, astfel încât să rămâi în siguranță (mai multe detalii pe pagină).

📞 Pentru programări sunați la: 0740 376 866

De asemenea, puteți vizita platformele noastre de Facebook și Instagram
📌 Str. Nicolae Titulescu nr. 5 (vis-a-vis de fosta Stare Civila), Bacău

Vă mulțumim pentru interesul acordat corpului dumneavoastră și vă încurajăm să distribuiți și cunoscuților informațiile citite. Sigur vă vor fi recunoscători pentru grija pe care le-o purtați.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services