fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300
Ce este masajul corporal LPG: Tratamentul pentru celulită Endermologie

Dacă suferiți de celulită, atunci știți că multe tratamente tradiționale nu sunt foarte eficiente în eliminarea protuberanțelor, liniilor și depresiunilor inestetice de pe piele. Acest lucru se datorează faptului că celulita nu este același tip de grăsime care se găsește în mod normal în zona abdomenului, ci are tendința de a fi mai densă și mai dificilă de eliminat. Vestea bună este că puteți utiliza masajul corporal LPG pentru a reduce temporar aspectul celulitei de pe corp .

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ MASAJUL CORPORAL LPG

     Dezvoltat de LPG Systems la începutul anilor 1990, acest masaj corporal este un dispozitiv care combină masajul profund de țesuturi cu aspirația pentru a restabili aspectul normal și sănătos al coapselor, feselor, torsului și altor părți ale corpului afectate de celulită. Tratamentul este aprobat de FDA, dar rezultatele sale pot varia de la o persoană la alta.

     Numită “endermolift” de către unii, acest tratament combină două procese diferite. Un lipomassage care descompune celulita și o aspirație pentru a elimina aspectul nenatural al pielii afectate de celulită. În general, sunt necesare mai multe tratamente înainte ca rezultate semnificative să devină vizibile. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor care urmează acest tratament au raportat rezultate pozitive, motiv pentru care a rămas popular.

     Beneficii:

     Există numeroase avantaje în utilizarea acestui tip de tratament în comparație cu metodele tradiționale, începând cu faptul că este non-invaziv. Acest lucru înseamnă că pielea nu este perforată sau tăiată, așa cum se întâmplă în cazul liposucției, astfel încât nu există timp de recuperare după fiecare tratament.

      Practic Fără Durere: Masajul profund al țesuturilor poate cauza senzația de presiune asupra mușchilor, dar pentru aproape toți cei care-l experimentează, nu există durere. De fapt, mulți consideră tratamentul confortabil și chiar liniștitor, asemănător cu un masaj tradițional al țesuturilor adânci.

     Lucrează Grupurile Musculare: Mușchii sub celulită vor beneficia de un tratament adecvat datorită masajului profund al dispozitivului LPG. Pentru cei care fac exerciții fizice, acest lucru va fi o respiroare binevenită care ajută la relaxarea mușchilor, astfel încât să se simtă mai bine.

     Eficient: Este adevărat că majoritatea oamenilor vor observa rezultate bune după mai multe tratamente. Așadar, sistemul funcționează așa cum este promovat. Pentru bărbații și femeile care doresc reducerea aspectului celulitei, aceasta este una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a atinge acest obiectiv.

     Inconvenientul este că de obicei este nevoie de zece până la douăzeci de tratamente înainte să observați cu adevărat rezultatele. De aceea, masajul corporal LPG este cel mai bine utilizat în combinație cu o dietă sănătoasă și un program de exerciții pentru a ajuta la reducerea și mai mare a celulitei. Mențineți în minte că tratamentul în sine nu elimină celulita, ci doar reduce aspectul acesteia. Celulele grase nu dispar cu adevărat, dar sunt semnificativ reduse când sunt combinate cu o dietă și un program de exerciții adecvat.

     Dacă doriți să reduceți aspectul inestetic al celulitei de pe coapse, fese și torso, atunci masajul corporal LPG poate fi potrivit pentru dumneavoastră. Cu toate că rezultatele sunt temporare, este un procedeu sigur, non-invaziv, care poate fi utilizat repetat ca parte a unei abordări generale pentru eliminarea celulitei din organism  .

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services