fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300

Dacă vi se pare dificil să utilizați la fiecare 2-3 săptămâni penseta, ceara sau lama de ras (foarte des), pentru a îndepărta părul nedorit, epilarea cu laser este o opțiune demnă de luat în considerare.

Epilarea cu laser este una dintre cele mai frecvente proceduri cosmetice din Statele Unite. Acesta produce o lumină extrem de concentrată în foliculii de păr. Astfel, de la o ședință la alta, vedem cum firele de păr crescute, sunt din ce în ce mai rare.

epilare definitiva cu laser bacau; beauty palace by floarea de colt bacau, epilare

Beneficiile epilării cu laser

Laserele sunt utile pentru îndepărtarea părului nedorit de pe:

 •  față (mustață, bărbie, perciuni)
 •  picioare, brațe
 •  înghinal
 •  axilă
 •  spate
 •  alte zone

Avantajele epilării cu laser includ:
 
1. Precizie

Laserele pot viza în mod selectiv  firul gros, fără a afecta pielea

2. Viteză

Fiecare puls al laserului durează o fracție de secundă și curprinde multe fire de păr, în același timp. Pentru zonele mici, cum ar fi mustața, timpul alocat unei ședințe este mai puțin de un minut.  Zonele mari, cum ar fi spatele sau picioarele, pot dura 10-15 minute/ședință.

3. Predictibilitate

Utilizatorii care apelează la procedurile laser au pierderi permanente de păr, după o medie de patru până la opt sesiuni.

 

Cum să te pregătești pentru îndepărtarea părului cu laser

Îndepărtarea cu laser este mai mult decât doar un „lucru nedorit”. 

Este o procedură care necesită instruire pentru a fi efectuată. Asigurați-vă că optați pentru procedura laser, într-un cabinet cu profesioniști pregătiți în domeniu. 

Dacă intenționați să faceți o îndepărtare a părului cu laser, ar trebui să limitați extragerea, epilarea cu ceară și electroliza timp de șase săptămâni înainte de tratament. Asta pentru că laserul țintește rădăcinile firelor de păr, care sunt îndepărtate temporar prin epilarea cu ceară sau prin smulgere. De asemenea, trebuie să evitați expunerea la soare, înainte și după tratament. Expunerea la soare face ca epilarea cu laser să fie mai puțin eficientă. 

epilare definitiva cu laser beauty palace by floarea de colt bacau; epilare

La ce să vă așteptați în timpul epilării cu laser
 • Chiar înainte de procedură, părul tău va fi scurtat la câțiva milimetri (sau îndepărtat cu 2 zile înainte, cu ajutorul unei lame) deasupra suprafeței pielii. Spre deosebire de aparaturile de tip IPL, care se folosesc în propria locuință, echipamentul laser va fi ajustat în funcție de culoarea, grosimea și locația părului, precum și de culoarea pielii dv.
 • Dv. și tehnicianul va trebui să purtați o protecție corespunzătoare pentru ochi (ochelari). 
 • De asemenea, va fi necesar să protejați straturile exterioare ale pielii dvs. cu un gel rece sau un dispozitiv special de răcire. Acest lucru va ajuta lumina laser să pătrundă în piele. 
 • În continuare, tehnicianul va oferi un impuls de lumină zonei de tratament și va urmări zona timp de câteva minute pentru a se asigura că au fost utilizate cele mai bune setări și eventuale reacții adverse. 
 • Când procedura este finalizată, dacă simțiți neplăceri, vi se pot administra pachete de gheață, creme sau loțiuni antiinflamatorii, ori apă rece, pentru a ușura orice disconfort. 
 • Este posibil să vă programați următorul tratament între patru și șase săptămâni. Ședințele se vor repeta, până când părul nu mai crește. 
epilare definitiva laser beauty palace by floarea de colt bacau; epilare laser
Recuperare și posibile efecte adverse

Este posibil să simțiți un ușor disconfort, ca și în cazul expunerii la soare. Dacă ați efectuat o procedură în zona feței, este în regulă ca, în următoarea zi, să purtați machiaj. 

epilare definitiva laser beauty palace by floare de colt; epilare bacau

Vă recomandăm să utilizați protecție solară, pentru a evita modificarea culorii pielii. 

Efecte secundare potențiale sunt: umflarea, roșeața și cicatrizarea. Cicatricile permanente sau modificările culorii pielii sunt rare. 

epilare definitiva laser beauty palace by floarea de colt bacau; epilare bacau

Costurile îndepărtării părului cu laser

Costul variază foarte mult, în funcție de factori, precum: 

 • Mărimea zonei tratate și timpul necesar pentru tratament
 • Numărul de tratamente necesare

În cadrul centrului nostru, puteți beneficia de o diagnoză gratuită, pentru a vă face o idee mai bună despre costul pentru nevoile dv.

 

✅ 

 🔘 Vă asigurăm că am luat toate măsurile de precauție, privind contextul actual, astfel încât să rămâi în siguranță (mai multe detalii pe pagină).

📞 Pentru programări sunați la: 0740 376 866

De asemenea, puteți vizita platformele noastre de Facebook și Instagram
📌 Str. Nicolae Titulescu nr. 5 (vis-a-vis de fosta Stare Civila), Bacău

Vă mulțumim pentru interesul acordat corpului dumneavoastră și vă încurajăm să distribuiți și cunoscuților informațiile citite. Sigur vă vor fi recunoscători pentru grija pe care le-o purtați.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


 • _ga
 • _gid
 • _gat

Decline all Services
Accept all Services