fbpx
Beauty Palace by Floarea de Colț (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0740 376 866 / 0234 513 825
Frizerie și Frizerie copii Beauty Palace (Str. Nicolae Titulescu, Nr. 5)
0745 042 769
Floarea de Colț (Str. Energiei, Nr. 35 )
0745 054 790 / 0234 516 300

Tratamentele avansate de la GUINOT ofera rezultate vizibile asupra tenului dumneavoastra. 

Indiferent de varsta, specialistii Floarea de Colt iti vor oferi consiliere si servicii personalizate, pentru ca tenul dumneavoastra sa primeasca cea mai buna ingrijire. 

Rezultate de infrumusetare, vizibile imediat:

– piele curata si care respira;

– ten luminos;

– pielea primeste si raspunde mai usor la produsele de ingrijire aplicate ulterior. 

HYDRACLEAN GUINOT – Tratamentul de curatare profunda

Pentru un ten curat si purificat

Tenul frumos este asociat cu un ten curat. Acesta are nevoie de curatare in profunzime pentru a respira si a-i fi inlaturate impuritatile. 

Tratamentul Hydraclean pe care specialistii Floarea de Colt vi-l propun, este unicul produs care curata tenul, actionand in acelasi timp asupra glandelor sebacee si sudoripare. Caldura placuta transmisa prin intermediul Thermoclean si utilizarea gelurilor de curatare, ajuta la eliberarea excesului de toxine si sebum. 

Ten luminos, stralucitor si fara riduri?

Acest tratament este ideal pentru relaxarea mintii, dar si al trasaturilor, iar masajul de infrumusetare realizat in cea de-a doua parte a tratamentului ajuta la drenaj si la stimularea microcirculatiei cutanate. In plus, aplicarea ingredientilor activi de ingrijire ajuta la relaxarea tenului. 

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services