Concept

floarea de colt foarfeca
Concept

Coafura

Saloanul Floarea de colț,  cu o experiență de 18 ani în domeniul Hairstayligului și al Esteticii,  dezvoltă în fiecare zi îmbinarea între tehnică, creativitate şi experienţa specialistilor săi. Profesionalismul şi pasiunea cu care echipa noastră ofere servicii de calitate, satisfac până şi cele mai exigente cerinţe. Se ştie că percepem frumuseţea în funcţie de epoca în care trăim. Dacă frumuseţea clasică însemna naturaleţe, iar cea barocă opulenţă, frumuseţea modernă presupune informaţie, avangardă, creativitate şi inovaţie.Noi credem în această viziune şi mai ales în necesitatea perfecţionării continue şi a adaptării permanente la evoluţia principiile estetice....

Vezi mai mult

Despre noi

floarea de colt foarfeca

Saloanul Floarea de colț,  cu o experiență de 18 ani în domeniul Hairstayligului și al Esteticii,  dezvoltă în fiecare zi îmbinarea între tehnică, creativitate şi experienţa specialistilor săi. Profesionalismul şi pasiunea cu care echipa noastră ofere servicii de calitate, satisfac până şi cele mai exigente cerinţe.

Se ştie că percepem frumuseţea în funcţie de epoca în care trăim. Dacă frumuseţea clasică însemna naturaleţe, iar cea barocă opulenţă, frumuseţea modernă presupune informaţie, avangardă, creativitate şi inovaţie.Noi credem în această viziune şi mai ales în necesitatea perfecţionării continue şi a adaptării permanente la evoluţia principiile estetice.

Echipa

floarea de colt foarfeca

Coafura

profil floarea de colt cosmetica

Petru Bursuc

Functie: Lector Hairstylist-Coafor

Absolvent al ACADEMIEI FLOARE DE COLȚ în anul 2000. De-a lungul carierei s-a perfecționat stilul participănd la numeroase seminarii naționale și internaționale. De-a lungul cariere  Petru a participat la lansarea unor colecții și show-ri de modă. Printre acestea se numără, Lansarea colectiei Floare de colț...

Vezi mai mult

Despre noi

floarea de colt foarfeca

Petru Bursuc

Lector Hairstylist-Coafor

Absolvent al ACADEMIEI FLOARE DE COLȚ în anul 2000. De-a lungul carierei s-a perfecționat stilul participănd la numeroase seminarii naționale și internaționale.

De-a lungul cariere  Petru a participat la lansarea unor colecții și show-ri de modă. Printre acestea se numără, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2010, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2011 Lansarea colectiei pret-a-porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2012, Lansarea colectiei Fascinature 2012, Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2012.

În anul 2010 a intrat în echipa Goldwell în calitate de trainer național. Din 2011 a susținut numeroase seminarii atât singură cât și cu echipa goldwell în cele mai mari orase din țară.

Petru a susținut numeroase apariții tv pe plan local la care a prezentat coafuri a făcut propuneri de culoare și a oferit sfaturi prețioase clientelor sale legate de trenduri și stil.

În anul 2012 Petru a obținut performanța de a câștiga concursul inațional COLORZOOM Hair Fashion Trends 2012 și a reprezentat Romania la Londra unde a realizat una din cele mai apreciate lucrări.

Seminariile  internationale la care a pariciat : Patrick Cameron Londra 2012, Seminarul lansării Trendurilor 2013 la Londra în 2012, Salon Internațional Londra 2012.

profil floarea de colt cosmetica

Nicoleta Șendrea

Functie: Lector Hairstylist-Coafor

Absolventă a ACADEMIEI FLOARE DE COLȚ în anul 2006. De-a lungul carierei s-a perfecționat stilul participănd la numeroase seminarii nationale și internationale. La scurt timp după intrarea în echipa Floare de colt  a participat la numeroase concursuri nationale si internationale la care a căstigat numeroare...

Vezi mai mult

Despre noi

floarea de colt foarfeca

Nicoleta Șendrea

Lector Hairstylist-Coafor

Absolventă a ACADEMIEI FLOARE DE COLȚ în anul 2006. De-a lungul carierei s-a perfecționat stilul participănd la numeroase seminarii nationale și internationale.

La scurt timp după intrarea în echipa Floare de colt  a participat la numeroase concursuri nationale si internationale la care a căstigat numeroare premii si nominalizări. Premiile castigate au fost  premiul premiul 1 la Sectiunea Cocuri- coafuri de ocazie Iași 2010, 1 la secțiunea creativitate GoldWell 2012 și calificare la Concursul din Londra, nominalizarea la concursul international ESTETICA în anul 2010, Câștigarea concursului regional Kerastase si calificarea la faza națională.

Seminariile  internationale la care a pariciat  Patrick Cameron Londra 2010, Patrick Cameron Londra 2012, Seminarul lansării Trendurilor 2013, Londra2012, Salon Internațional Londra 2012.

De-a lungul cariere  Nicoleta a participat la lansarea unor colecti și show-ri de moda. Printre acestea se numără Festivalul Național de Modă Irina Schotter de la Iași 2007, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2010, Lansarea collectiei Midnight by Anca Alexandra Higiu la Bucharest Fashion Week 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2011 Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2012, Lansarea colectiei Fascinature 2012, Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2012.

În anul 2011 a intrat în echipa Goldwell în calitate de trainer național. Din 2011 a susținut numeroase seminarii atât singură cât și cu echipa goldwell în cele mai mari orase din țară.

Nicoleta a susținut numeroase apariții tv pe plan local la care a prezentat coafuri a facut propuneri de culoare si a oferit sfaturi pretioase clientelor sale legate de trenduri și stil.

profil floarea de colt cosmetica

Luminița Chiribașa

Functie: Lector Hairstylist-Coafor

A absolvit  ACADEMIEA FLOARE DE COLȚ în anul 2006. De-a lungul carierei si-a definit un stil propriu participănd la numeroase seminarii și show-uri de modă. După intrarea în ECHIPA FLOARE DE COLȚ Luminița s-a calificat la numeroase concursuri la care a câștigat cele mai numeroase...

Vezi mai mult

Despre noi

floarea de colt foarfeca

Luminița Chiribașa

Lector Hairstylist-Coafor

A absolvit  ACADEMIEA FLOARE DE COLȚ în anul 2006. De-a lungul carierei si-a definit un stil propriu participănd la numeroase seminarii și show-uri de modă.

După intrarea în ECHIPA FLOARE DE COLȚ Luminița s-a calificat la numeroase concursuri la care a câștigat cele mai numeroase premii. Printre acestea putem aminti: Locul 1 la Concursul TUNSOARE SI CULOARE la  Iași 2009, Locul1 la CONCURSUL TREND VISION  Iași 2010, Locul 3 la CONCURSUL NAȚIONAL COLOR AWARD- Secțiunea cocuri Bucuresti 2011.

În anul 2011 a intrat în echipa Goldwell în calitate de trainer național. Din 2011 a susținut numeroase seminarii atât singură cât și cu echipa goldwell în cele mai mari orase din țară.

De-a lungul carierei Luminița a participat la lansarea  colectiilor pentru Miri si Mirese  la toate editiile si Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2012, Lansarea colectiei Fascinature 2012, Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2012.

În toti acesti ani a avut si numeroase apariții tv pe plan local la care a prezentat coafuri pret a porte si a oferit sfaturi pretioase clientelor sale legate de trenduri și stil in cadrul emisiunii Secretele frumuseții.

profil floarea de colt cosmetica

Mery Ciolacu

Functie: Lector Hairstylist-Coafor

Și-a inceput cariera în anul 2008 după absolvirea ACADEMIEI FLOARE DE COLȚ. Tot in anul 2008 Mery s-a alăturat echipei FLOARE DE COLȚ.  De atunci a participat la numeroase seminarii nationale și internaționale. Mery a participat la lansarea unor colecti și show-ri de moda. Printre...

Vezi mai mult

Despre noi

floarea de colt foarfeca

Mery Ciolacu

Lector Hairstylist-Coafor

Și-a inceput cariera în anul 2008 după absolvirea ACADEMIEI FLOARE DE COLȚ. Tot in anul 2008 Mery s-a alăturat echipei FLOARE DE COLȚ.  De atunci a participat la numeroase seminarii nationale și internaționale.

Mery a participat la lansarea unor colecti și show-ri de moda. Printre acestea se numără, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2010, Lansarea collectiei Midnight by Anca Alexandra Higiu la Bucharest Fashion Week 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2011 Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2012, Lansarea colectiei Fascinature 2012, Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2012.

Mery a castigat de asemenea numeroase premii la importante concursuri  printre care putem aminti Concursul WELLA TRENDVISION- faza natională 2011 la care a câștigat locul 2 si s-a calificat pentru un seminar Patrick Cameron Londra 2012 și a participat la Salon INRERNAȚIONAL Londra 2012. Calificarea la Concursul KERASTASE 2012 la faza națională și a ieșit castigatoare în primii 3 .

De asemenea a avut și numeroase apariții tv pe plan local la care a prezentat coafuri pret a porte și a oferit sfaturi pretioase clientelor sale legate de trenduri și stil în cadrul emisiunii Secretele frumuseții.

profil floarea de colt cosmetica

Dana Nazaret

Functie: Lector Hairstylist-Coafor

A absolvit  ACADEMIEA FLOARE DE COLȚ în anul 2001. După absolvire a fost selectată pentru Echipa Floare de colț. Stilul pe care l-a abordat Dana l-a perfectionat de-a lungul anilor participând la numeroase seminarii naționale printre care putem enumera: Trend vision în fiecare an, Color...

Vezi mai mult

Despre noi

floarea de colt foarfeca

Dana Nazaret

Lector Hairstylist-Coafor

A absolvit  ACADEMIEA FLOARE DE COLȚ în anul 2001. După absolvire a fost selectată pentru Echipa Floare de colț.

Stilul pe care l-a abordat Dana l-a perfectionat de-a lungul anilor participând la numeroase seminarii naționale printre care putem enumera: Trend vision în fiecare an, Color Zoom2011, 2012, 2013, seminar coafuri de ocazie Patrick Cameron.

Dana a participat la lansarea unor colecti și show-ri de moda. Printre acestea se numără, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2010, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2011 Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2012, Lansarea colectiei Fascinature 2012, Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2012. Premiile câștigate de-a lungul carierei sunt premiul I – preselecție TrendVision 2010, Premiul TrendVision pentru Originalitate 2010.

profil floarea de colt cosmetica

Violeta

Functie: Lector Hairstylist-Coafor

De-a lungul carierei Violeta a participat la lansarea unor colecti și show-ri de modă. Printre acestea se numără, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2010, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2011 Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău...

Vezi mai mult

Despre noi

floarea de colt foarfeca

Violeta

Lector Hairstylist-Coafor

De-a lungul carierei Violeta a participat la lansarea unor colecti și show-ri de modă. Printre acestea se numără, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2010, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2011 Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2011, Lansarea colectiei Floare de colț pentru mirese 2012, Lansarea colectiei Fascinature 2012, Lansarea colectiei pret a porte la Balul Oamenilor de Afaceri Bacău 2012.